Met pakjesdienst
 
Al onze zendingen via de pakjesdienst worden momenteel verzonden over heel België voor € 15!

Kleine producten kunnen thuis geleverd worden via een pakjesdienst.
Deze worden verstuurd van zodra je volledige bestelling beschikbaar is. 

Volgende artikelen bijvoorbeeld passen in een een pakje:

barrelCoffee table Tripod low

 

Grote meubelen met meubeltransport

 

Ook grote meubelen kan je naar huis laten brengen. De datum wordt in overleg bepaald. 

De online bestellingen worden geleverd via 

Drempelservice

Dit is onze basisservice waarbij we uw goederen bij de woning van uw klant bezorgen en over de drempel van de voordeur tillen. Ook als de woning van uw klant zich op de derde etage bevindt, zonder lift. We zorgen voor een handtekening als bewijs van ontvangst. Het artikel dat wordt vervangen, nemen we – indien gewenst – direct mee.

Levering voorbij voordeur van de bestemmeling in huis. Bij het ontbreken van een lift omvat dit leveren tot op maximaal de 3e verdieping van een flatgebouw, op voorwaarde dat de toegang onbelemmerd is en onze bezorgers de goederen veilig kunnen afleveren. Goederen worden niet uitgepakt.

Topservice

Met deze aanvullende service bezorgen we uw goederen bij de woning van uw klant én zetten we deze op de plaats waar uw klant deze wilt hebben. We pakken het product uit en controleren op schade. Bovendien zorgen we voor de montage of installatie van het artikel zodat uw klant er direct van kan genieten. Het artikel dat wordt vervangen, nemen we – indien gewenst – direct mee. Net als de verpakkingen trouwens.

In aanvulling op de hierboven genoemde standaard service, bieden wij ook extra services. Deze omvat levering tot op de gewenste plaats, tot op de 3de verdieping, op voorwaarde dat de toegang onbelemmerd is en onze bezorgers de goederen veilig kunnen afleveren. Of het uitpakken van de goederen en het terug meenemen van het verpakkingsmateriaal. Eenvoudige installatie werkzaamheden zijn mogelijk indien deze kunnen worden uitgevoerd met handgereedschap (schroevendraaier, hamer etc.)

Montage

Als je dat wilt, monteren onze specialisten alles bij je thuis. Interesse? Contacteer ons en we helpen je graag verder. 

Verdieping via meubellift

Woon je hoog, in een appartement, dan kunnen we zorgen dat er op het moment van levering ook een meubellift aanwezig is. 

Wens je meer informatie over al deze diensten, neem dan contact op en we geven je over dit alles meer informatie.