Snel naar livin' belgica

De knip van de Leien? Geen probleem voor Livin’ Belgica!

Vanaf vandaag kunnen we er (letterlijk) niet meer omheen: de knip van de Leien in Antwerpen is een feit. Antwerpen centrum is vanaf vandaag voor het komende anderhalf jaar moeilijk te bereiken, waardoor shoppen in Antwerpen om heel wat meer organisatie zal vragen…

Maar weet je wat?

Die knip van de Leien met al zijn verkeerschaos… Dat is ab-so-luut geen probleem wanneer je op bezoek wil gaan bij Livin’ Belgica! Want onze gezellige meubelwinkel is immers gelegen in het hipste deel van Antwerpen… Den Dam! Want ja, hoor: je weet het misschien nog niet, maar Antwerpen Dam is onderweg om dé hotspot van ‘t Stad te worden.

Waarom Den Dam de coolste plek van Antwerpen is!

Wel, om te beginnen, hebben we zoals onze locatie al mee voor op zijn minst het komende anderhalf jaar: de knip van de Leien vormt voor ons niet het minste probleem, wij blijven even eenvoudig bereikbaar als altijd.

Daarnaast is Livin’ Belgica vlak naast het gezellige Park Spoor Noord gelegen: wanneer je dan eindelijk die droomzetel gekozen hebt, kan je erna heerlijk gaan ontspannen in het mooiste park van Antwerpen!

Bovendien staat het Damplein bij de locals ook al bekend als dé hotspot van ’t Stad om lekker te gaan eten en/of drinken. Heerlijk onbekend bij de toeristen, maar absoluut een aanrader wanneer je op authentieke wijze onze knappe stad wil verkennen op culinair gebied. 

Hoe geraak ik op den Dam?

Wel, zoals eerder vermeld, niet via die geknipte Leien (sorry, we kunnen niet vaak genoeg stoeffen met het feit dat wij wél nog perfect bereikbaar zijn!). Maar hoe dan wel? Wij geven je de twee meest eenvoudige opties mee!

 >> Vanuit het noorden van Antwerpen

Wanneer je uit het noorden van Antwerpen komt (Brasschaat, Schoten, Merksem, Hoeven, Stabroek, Essen, …) neem je afrit Merksem en ga je vervolgens rechts tot aan het kruispunt van Kinepolis. Vervolgens ga je linksaf, de brug over en aan de lichten aan de Opelgarage sla je opnieuw linksaf. Wanneer je dan de eerste rechtsaf gaat, kom je op de Dam terecht: het Damplein bevindt zich aan je linkerkant. Welkom!

>> Vanuit het zuiden van Antwerpen

Wanneer je uit het zuiden van Antwerpen komt (Lier, Berchem, Linkeroever, Boom, …), heb je twee opties. Optie afrit Sportpaleis Neem de afrit Sportpaleis en rij vervolgens de Slachthuislaan op. Ga aan de eerste lichten linksaf en vervolgens de eerste rechtsaf. Rij deze straat uit tot je aan de brug komt en ga links onder de brug. Ga op het einde van deze straat (op de brug) naar rechts. Het Damplein bevindt zich aan je rechterkant. Welkom!

 >> Optie afrit Merksem

Neem de afrit Merksem en sla aan de McDonalds rechtsaf, om richting Kinepolis te gaan. Aan het kruispunt ga je linksaf, de brug over en aan de lichten aan de Opelgarage sla je opnieuw linksaf. Wanneer je dan de eerste rechtsaf gaat, kom je op de Dam terecht: het Damplein bevindt zich aan je linkerkant. Welkom!

Waar willen we naartoe?

Den Dam!

Waarom willen we daar naartoe?

Schoon meubels, een gezellige buurt en geen geknipte Leien!

Wanneer gaan we daar naartoe?

Subiet!
Tot snel!

Meer informatie vind je op slimnaarantwerpen.be